2013. május 6., hétfő

~Első díj.*


Nagyon szépen köszönöm Selena-nak ezt a díjat. Ő egy csodás író, és elmondhatatlanul hálás vagyok neki, hisz ezen a blogon neki köszönhetem az első díjam. Azt hiszem, sokan jöttetek az előző blogomról, és ti már jobban ismertek, de ezzel az új olvasók is megismerhetnek, és azt hiszem, a régiek is úgy dolgokat tudnak meg rólam. Az én szememben nagyon fontos, hogy a blogom látogatói megismerjék azt az embert, aki írja a történetet, és erre az ilyen díjjal járó kérdések nagyon alkalmasak. Arról nem is beszélve, hogy könyörgöm: MEGVAN AZ ELSŐ DÍJA a Dark turns to light-nak. Remélem több is lesz még :)

Szabályok:
1. Köszönd meg annak a díjat akitől kaptad!
2.Tedd ki a díj képét az oldalra, majd másold át a kérdéseket a díj adónak oldaláról!
3. Válaszolj a kérdésekre!
4. Küld tovább maximum 5 embernek!

Kérdések:
1. Melyik a kedvenc napszakod??
Az éjszaka. Képes vagyok egész este fent maradni. Magam sem tudom, miért, de akkor megy a legjobban az írás. Aztán persze másnap mindi délig alszok, de ez nem lényeg, amikor írok. Ezzel az egésszel csak az a bökkenő, hogy suliidőbe ez ki van zárva.
2. Melyik az a hely ahova el szeretnél jutni??
Hát mondanám, hogy London, de ott már voltam, és ősszel ismét megyek. Szóval így legyen Miami. Az a második kedvenc városom.
3. Melyik a kedvenc Disney filmed??
A Pán Péter. Hatalmas Pán Péter rajongó vagyok. A kedvenc idézetem is Tőle van: "Never say goodbye, because saying goodbye means going away and going away means forgetting.". /már kívülről tudom #haha/
4. Ki a kedvenc mesehősöd??
Pán Péter. #MilyMeglepő
5. Mi az amin változtatnál magadon??
Hát én nem vagyok kibékülve magammal. Egy éve még az volt a gond, hogy vékony vagyok, most meg az, hogy kövér. Az arcom is utálom. Szóval én egy komplett testátalakítást kérnék.

Kérdések tőlem:
1. Mi inspirál?
2. Mi az amit feltétlen meg szeretnél tenni még az idén?
3. Mi a kedvenc filmed/meséd?
4. Telefon vagy laptop?
5. Mi az éppen aktuális kedvenc számod?

Továbbküldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése